>>Missing Piece voor de vierde keer FD Gazelle

Missing Piece voor de vierde keer FD Gazelle

10-12-2018

Missing Piece voor de vierde keer FD Gazelle

Missing Piece behoort dit jaar tot de snelst groeiende ondernemingen in Nederland en mag zich daarom net als in 2013, 2014 en 2017 ook in 2018 FD Gazelle noemen. “Wij zijn trots op het feit dat we voor de vierde keer FD Gazelle zijn. Het is een bevestiging dat onze dienstverlening gewaardeerd wordt door onze klanten”, aldus directeur Lex de Bruijn.

“Wij hebben van het ontzorgen van ondernemers op het gebied van ICT ons vak gemaakt. Ons concept biedt gemak: tegen een vast bedrag per medewerker per maand zijn onze klanten verzekerd van de juiste hardware, netwerkverbindingen en hosting van de benodigde software. Met twee datacentra in Nederland verzekeren wij de veiligheid, continuïteit en de beschikbaarheid van systemen, 7 dagen per week, 24 uur per dag wereldwijd voor alle gewenste applicaties. We werken continu aan het optimaliseren van onze bedrijfsvoering en de doorontwikkeling van onze dienstverlening. Daarbij blijven we focussen op het bieden van topkwaliteit. Graag willen we al onze klanten en hun medewerkers bedanken voor het vertrouwen in het team van Missing Piece.”

De FD Gazellen Awards zijn een goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland. Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Dit jaar werden de prijzen voor de vijftiende keer uitgereikt.

Disclaimer | Sitemap | © 2019 Missing Piece
Realisatie: Merkwaardig Design & Lime C