>>Missing Piece neemt nieuwe SAN omgeving in gebruik

Missing Piece neemt nieuwe SAN omgeving in gebruik

24-06-2014

De klant merkt twee belangrijke eigenschappen aan SAN: snelheid en capaciteit. Als het SAN niet goed is ingericht of ontworpen, dan kan het traag worden. Als er niet voldoende capaciteit is, lopen de schijven vol. In samenwerking met Telindus-ISIT en EMC zelf kwam er voor Missing Piece een ontwerp, waarbij snelheid en schaalbaarheid gecombineerd worden. Het systeem moet snel zijn voor de klant, en gezien de groei van Missing Piece moet het ook gemakkelijk uit te breiden zijn.

100x sneller

Een eigenschap van het nieuwe SAN is dat er zogenaamde “solid state” schijven in zitten. Deze kunnen wel 100 keer of meer sneller zijn dan conventionele schijven. Deze schijven zijn echter aanzienlijk duurder. Daarnaast kan het SAN “zien” dat sommige gegevens heel vaak gebruikt en andere gegevens heel weinig gebruikt worden. Door een configuratie te bouwen die vaak geraadpleegde gegevens op snelle schijven plaatst en zelden geraadpleegde gegevens op gewone schijven, kan het nieuwe SAN op een kosteneffectieve wijze veel meer performance (snelheid) leveren.

Met het in gebruik nemen van dit nieuwe SAN neemt Missing Piece een volgende stap naar het optimaliseren van de kwaliteit en het verbeteren van de klantervaring op de Missing Piece omgeving.

   

Disclaimer | Sitemap | © 2020 Missing Piece
Realisatie: Merkwaardig Design & Lime C