>>Missing Piece heeft kennis van de branche

Missing Piece heeft kennis van de branche

14-11-2016

Missing Piece heeft kennis van de branche

Struijs Financial Planning

Struijs Financial Planning uit Purmerend adviseert bedrijven op het gebied van Employee benefits. "Hierbij richten we ons met name op alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden voor werknemers," legt directeur en financieel planner René Does uit. "Wij adviseren de werkgever volgens het Struijs ABC-concept: Advies, Beheer en Communicatie van de arbeidsvoorwaarden. Voor de werkgever wordt alle administratieve rompslomp rond het personeel een abc'tje omdat we ontzorgen en het zo allemaal een stuk eenvoudiger wordt." Onze automatisering besteden we al zo'n tien jaar uit aan Missing Piece. "Hun brede kennis van de sector financiële dienstverlening is verhelderend. Ze komen zelf ook uit de sector en weten wat er leeft en nodig is. Ze hebben veel kennis van het operationeel houden van software en applicaties."

Flexibiliteit

"Onze ICT loopt volledig via Missing Piece. Stabiliteit is van het grootste belang. Ons bedrijf ligt volledig plat zodra er een storing is, want letterlijk álles staat in de computer. Dan kunnen we zelfs niet meer bellen of archiveren, want ook dat gebeurt tegenwoordig digitaal. Bij storing houdt Missing Piece ons per sms op de hoogte wanneer de boel weer up and running zal zijn. Het concept dat Missing Piece biedt is gebaseerd op optimale flexibiliteit. Je huurt werkstations, dus hardware, pc's, alles erop en eraan. Heb je een werkplek meer of minder nodig, dan is dat binnen een paar dagen geïnstalleerd of opgehaald. Je zit niet met gekochte apparatuur, afschrijving, onderhoud en dergelijke. En je betaalt alleen wat je gebruikt. Ook beeldbellen behoort tot de mogelijkheden. In onze dienstverlening wordt het steeds belangrijker om een klant te zien zonder een fysieke afspraak bij iemand thuis of op kantoor. Dat bespaart veel tijd. Voor ons is de integratie van beeldbellen de volgende stap in efficiency."

Geen omkijken naar

"De helpdesk lost problemen op zodat wij daar geen omkijken naar hebben. Ook houdt Missing Piece het platform waarop we werken up-to-date. Het kan zijn dat je niet op de allernieuwste serverversie werkt, maar dan kiezen ze daar bewust voor. De nieuwste versie zorgt vaak voor instabiliteit en veel foutmeldingen en dat brengt de continuïteit van de dienstverlening in gevaar. Prettig dat daarover nagedacht wordt."

Rene Does | Directeur en Financieel Planner

Disclaimer | Sitemap | © 2020 Missing Piece
Realisatie: Merkwaardig Design & Lime C