>>IT-ers gezocht voor Back to the Future IV

IT-ers gezocht voor Back to the Future IV

06-02-2018

IT-ers gezocht voor Back to the Future IV

IT-ers gezocht voor Back to the Future IV
Missing Piece BV


Wie kent hem niet, de film “Back to the Future II”. De gebeurtenissen in deze film lagen bij veel mensen buiten het voorstellingsvermogen. Dat veel van deze gebeurtenissen daadwerkelijk uit zouden komen, dat had toch niemand gedacht! Zoals: vingerafdrukscanners en tablets, videobellen, hovercams, videobrillen en augmented reality: Hololens Microsoft etc. De meeste gadgets uit de film zijn allang geen fictie meer, maar maken onderdeel uit van ons dagelijks leven. Op een tijdmachine in de vorm van een vliegende auto na natuurlijk. Maar wie weet wat de toekomst ons nog brengt!


Het “Future” werken
Je hoort veel mensen praten over het nieuwe werken, maar wat is dat nou eigenlijk? Missing Piece is een groeiende organisatie, volop in ontwikkeling! Wij denken continue na over wat de toekomst ons kan brengen op het gebied van het nieuwe werken en de verdere digitalisering. Wij hebben het bijvoorbeeld voor elkaar gekregen om Skype voor Bedrijven te integreren in de Citrix omgeving! En hadden de Hololens als eerste in Nederland in ons bezit!

Wat doet Missing Piece precies?
Missing Piece is een organisatie die gespecialiseerd is in ICT outsourcing. Onze ICT outsourcing omvat in principe "alles". Wij zorgen voor alle hardware, software en eventueel netwerkverbindingen die hiervoor benodigd zijn, inclusief telefonie via Skype voor Bedrijven, geïntegreerd in Citrix.

Wil jij werken voor deze “Back to the Future IV” organisatie?

Wegens groei zijn wij op zoek naar een:

Servicedesk Consultant
Senior System Administrator Unified Communications 


Ben jij in het bezit van een IT opleiding en heb jij soortgelijke ervaring? Mail je wensen en je CV naar sollicitaties@missingpiece.nl of neem contact met ons op!

Wij werken graag met jou aan “Back to the Future IV!”

Disclaimer | Sitemap | © 2019 Missing Piece
Realisatie: Merkwaardig Design & Lime C