>>Het seizoen is begonnen!

Het seizoen is begonnen!

18-05-2015

Het seizoen is begonnen!

Missing Piece sponsort het dames beach volleybal en volgt Jantine van der Vlist en Sophie van Gestel op de voet. Een update.

Half april vlogen we naar het verre China voor de eerste World Tour van 2015. Het toeval wilde dat we in onze allereerste officiële wedstrijd onze trainingsmaatjes Braakman/Sinnema troffen. Niet iets waar je voor naar de andere kant van de wereld vliegt…. Maar we waren on fire en met een snelle 2-0 overwinning verzekerden we ons van de tweede ronde in het kwalificatietoernooi. Hierin kwamen we uit tegen het als eerste geplaatste Amerikanen. In een spannende wedstrijd met kansen over en weer trokken wij net aan het kortste eind. Het was nog wat te wisselvallig en grillig. Zaak dus om wedstrijdritme op te doen!

Komend weekend gaan we naar Cyprus waar we de Continental Cup spelen, een belangrijke kwalificatieroute richting de Olympische Spelen van Rio. We zitten in een poule met 4 landen. De nummer 1 plaatst zich direct voor de Finaleronde van dit Olympisch kwalificatietoernooi in 2016, de nummers 2 en 3 spelen dit jaar nog een tussenronde in 2015 en de nummer 4 is uitgeschakeld. Aan de bak dus!

Meer weten? Volg de dames op www.vangestel-vandervlist.nl 

Disclaimer | Sitemap | © 2020 Missing Piece
Realisatie: Merkwaardig Design & Lime C