>>Even voorstellen...

Even voorstellen...

14-11-2016

Even voorstellen...

Graag wil ik me voorstellen als sales manager van Missing Piece. Mijn naam is Titia Thuyns - Van Campenhout en sinds juni 2015 maak ik deel uit van een team enthousiaste collega’s. Ik ben verantwoordelijk voor de acquisitie en het accountmanagement.

Afgelopen jaren was ik als sales manager actief bij verschillende organisaties waarbij, net als bij Missing Piece, klanttevredenheid en dienstverlening hoog in het vaandel stonden. Naast vele jaren sales management heb ik de functie als category manager bij Menzis bekleed. Hier hield ik mij bezig met inkooptrajecten en het uitschrijven van RFP’s.

Mijn sleutel tot succes ligt altijd in het vermogen om de klantvraag te vertalen naar een goede propositie en deze zal zelfs buiten onze organisatie kunnen liggen. Ook bij Missing Piece richt ik mij op een strategische samenwerking met klanten.

Ik heb Missing Piece leren kennen als een innovatieve en servicegerichte organisatie met een duidelijke en ondernemende visie op ICT. Mijn doel is om Missing Piece nog meer op de kaart te zetten en een groei te genereren met nóg meer tevreden klanten!

Titia Thuyns

Disclaimer | Sitemap | © 2020 Missing Piece
Realisatie: Merkwaardig Design & Lime C